27

Υπηρεσιες

Υπεροχη & Εμπειρια

Οι Υπηρεσιες μας

Είμαστε μια εταιρία κατασκευής και ανάπτυξης ακινήτων που προσφέρει end-to-end υπηρεσίες καλύπτοντας όλο το φάσμα αναγκών των πελατών μας
Mε πολύχρονη εμπειρία στον χώρο προσφέρουμε υπηρεσίες σχεδιασμού, κατασκευής και συμβουλευτικών υπηρεσιών. Η δέσμευση μας για υψηλή ποιότητα και υπεροχή μας οδηγεί να βελτιώνουμε συνεχώς τις κατασκευές μας.
Διαχειριζόμαστε όλες τις φάσεις ανάπτυξης ακινήτων, από την απόκτηση γης έως την πώληση ολοκληρωμένων κατοικιών. Δημιουργούμε ακίνητα υψηλών προδιαγραφών χρησιμοποιώντας βιώσιμες πρακτικές δόμησης.
Η Evertech προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση έργων, από τον σχεδιασμό, στην επιλογή & διαχείριση υλικών και ως την ολοκλήρωση της κατασκευής. Είμαστε δίπλα σας σε κάθε στάδιο, εξασφαλίζοντας συνεχή υποστήριξη και επικοινωνία.
Η ομάδα μας εξειδικεύεται στην εκπόνηση αρχιτεκτονικών και στατικών μελετών για νέα ή υπάρχοντα κτίρια εξασφαλίζοντας τους κανόνες δόμησης και ασφάλειας.
Η Evertech προσφέρει υπηρεσίες μελέτης Η/Μ (Μηχανολόγου, Ηλεκτρολόγου και Υδραυλικού) σημαντικές για την εκτίμηση του κόστους, την κατασκευή αλλά και την διαχείριση και συντήρηση κάθε έργου.

Your vision engineered

Επικοινωνια

cross-circle
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram